Dienstverlening

U kunt bij Innotran terecht voor interim of projectmanagement, onderzoek en advies over strategische vraagstukken. We hebben met name ervaring en expertise op het gebied van huisvesting en bedrijfsprocessen zoals inkoop en financiën. Leg ons gerust uw vraagstuk voor. Wij denken in oplossingen en doen u graag een voorstel waarmee u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

Management

Innotran ondersteunt u met interim management op bestuurlijk of directieniveau of met procesmanagement. We zorgen ervoor dat uw processen soepel verlopen en dat doelen binnen de gestelde termijn worden gerealiseerd.

Lees verder...

Onderzoek

Onze focus ligt daarbij op huisvesting en bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om sloop, nieuwbouw, herziening van uw huisvesting, verbetering van uw financiële administratie of het inkoopproces, we weten van de hoed en de rand.

Lees verder...

Advies

Innotran adviseert op bestuurlijk of directieniveau over strategische vraagstukken rond huisvesting en bedrijfsprocessen. We zijn er vooral goed in om visie te ontwikkelen voor de langere termijn en deze te vertalen naar de praktijk van alledag.

Lees verder...